За нас

Brividi Cosmetics е онлайн магазин за козметика.

В нашия онлайн магазин ще намерите широк асортимент висококачествени и иновативни козметични продукти на престижната марка АRTDECO - Лидер на козметичния пазар в Германия.

Всички продукти от нашия онлайн магазин са 100% оригинални с гарантиран произход.

Brividi Cosmetics предлагаме и собствена линия козметика за тяло за ефективна грижа за кожата на тялото - Natural Skin Care Protection.
Продуктите с марката Brividi Cosmetics се отличават със своя синергичен ефект, получен от съчетаването на витамини и натурални масла богати на естествени нутриенти с високо съдържание на антиоксиданти.

Нашите продукти са подходящи в забързаното ежедневие на всяка дама, която търси естествени решения, за да подчертае своята красота.

Деликатната и лека текстура на кремовете създава приятно усещане и комфорт, а нежният аромат, който оставят, помага за повече увереност и добро себеусещане.

Продуктите са произведени по съвременни технологии, с гаранция за високо качество и спазването на Европейските изисквания и стандарти.

Серията следва най-добрите тенденции в света на козметиката, които помагат за постигане на хармония между човек и природа.

Ние вярваме в силата на природата и нейните ползи в ежедневния живот.

Бъдете уверени в себе си и се доверете на природата!

 

signature brividi cosmetics