За нас

Brividi Cosmetics е българска марка за козметика, вдъхновена от щедростта на природата, предназначена за ефективна грижа за кожата по природен начин.
Нашата цел в Brividi Cosmetics е да допринесем за запазването на здравето и естествената красота защото вярваме, че всеки носи красотата в себе си, просто понякога имаме нужда от малко вдъхновение от природата, за да я видим.
Продуктите с марката Brividi Cosmetics се отличават със своя синергичен ефект, получен от съчетаването на витамини и натурални масла богати на естествени нутриенти с високо съдържание на антиоксиданти.

Нашите продукти са подходящи в забързаното ежедневие на всяка дама, която търси естествени решения, за да подчертае своята красота.

Деликатната текстура на кремовете създава приятно усещане и комфорт, а нежният аромат, който оставят, помага за повече увереност и себеусещане.

Продуктите са произведени по съвременни технологии, с гаранция за високо качество и спазването на Европейските изисквания и стандарти.

Серията следва най-добрите тенденции в света на козметиката, които помагат за постигане на хармония между човек и природа.

Ние вярваме в силата на природата и нейните ползи в ежедневния живот.

Бъдете уверени в себе си и се доверете на природата!

signature brividi cosmetics