Красива и здрава кожа без стрии с пшеничен зародиш – дар от природата

Красива и здрава кожа без стрии с пшеничен зародиш – дар от природата

10 февруари 2020
  • Сподели:

В природата се съдържат отговорите на всички въпроси, свързани със здравето и красотата. Само тя може по естествен начин да помогне за справянето със всички проблеми, свързани с кожата. Съществува едно масло, което е дар от природата, и притежава многобройни предимства за нея – от омекотяване и овлажняване до повишаване на регенеративните ѝ сили. Искате по естествен начин да стимулирате и поддържате здрав, сияен тен? Има как – с помощта на продукти с пшеничен зародиш.
Маслото от пшеничен зародиш се извлича от пшеничен зародиш, който се счита за „сърцето“ на пшеницата, тъй като се намира в центъра на пшеничното зрънце. Тя храни пшеничното растение с хранителни вещества, за да му помогне да покълне и да расте.

Предимства от локалната употреба на пшеничен зародиш
Ползите от пшеничен зародиш за кожата са безброй. Той е най-богатият компонент на пшеничното ядро и съдържа 23 различни хранителни вещества, включително протеин, витамини от група В, омега-3 мастни киселини, желязо и калций. Маслото също съдържа хранителни вещества, което го правят особено подходящ за овлажняване и успокояване на кожата.
Маслото от пшеничен зародиш лесно се абсорбира от кожата, което го прави ефективен овлажнител и подходящо за локално лечение на различни белези. Когато се прилага върху кожата, маслото от пшенични зародиши доставя здравословна инфузия на витамин А, витамин D, витамини от група В, антиоксиданти и мастни киселини. Тези хранителни вещества не само овлажняват и лекуват сухата или напукана кожа, но също така помагат да се предотврати появата на белези. По-специално маслото от пшенични зародиши е богат източник на витамин Е, който помага за намаляване на увреждането на кожата, борба със свободните радикали, подпомагане на здравословното образуване на колаген и поддържане на равномерен тонус на кожата.

Пшеничен зародиш и сладък бадем + комплекс от витамини А, Е и F за красива и здрава кожа без стрии
И пшеничният зародиш, и сладкият бадем са силни антиоксиданти, много близки до човешката кожа. Комбинирането им е чудесен начин за омекотяване и поддържане на кожата, което ги превръща в надеждни натурални помощници срещу вредните външни влияния и процесите на стареенето. Вдъхновени от природата и целящи да осигурим на кожата сигурна и естествена защита срещу стрии, бръчки и всякакви несъвършенства създадохме крем за защита от стрии с пшеничен зародиш. Лесен за нанасяне, с кремообразна текстура и лек аромат, той помага при ежедневната борба със стриите и защитава кожата от вредни влияния. Същевременно, този интензивен и дълбоко хидратиращ продукт допринася за мека и гладка като коприна кожа. С всяко следващо нанасяне ще се чувствате по-красиви, по-нежни и по-естествени. Използвайте го ежедневно, за да се чувствате уверени и красиви.

Опитайте и други наши продукти, вдъхновени от силата на природата, които по естествен начин комбинират природни съставки като рецепта за красота и здраве.