ФОН ДЬО ТЕН HIGH PERFORMANCE LIFTING

  • Марка: ARTDECO
  • Кат. номер:489.хх

HIGH PERFORMANCE LIFTING  FONDATION   

LIFTING EFFECT

  •  лифтинг ефект
  •  златни частици
  •  хиалуронова киселина
  •  витамин Е
  •  UV защита от слънцето

Фон дю тен High Performance Lifting  има лека и кремообразна консистенция, която гарантира свеж и равномерен тен. Активната съставка „Полисиликон – 11” доставя на кожата необходимата хидратация и еластичност. Златните частици видимо омекотяват чертите на лицето и изглаждат фините бръчици.

UV филтърът на продукта предпазва от негативните атмосферни влияния.

Съдържащата се хиалуронова киселина, хидратира кожата и се грижи за допълнителното запълване и намаляване на бръчките.

Този продукт съдържа и витамин Е, който подхранва кожата.

 

ФОН ДЬО ТЕН  HIGH PERFORMANCE LIFTING

Подходящ за всички типове кожа, особено за изтощена и зряла кожа. 

Прилагане: Най-добрият начин да постигнете гладък и равномерен тен е да прилагате този продукт, преди да нанесете грима, ружа и червилото си. Точният нюанс ще се слее с кожата ви, за да изглежда естествено, сякаш изобщо не носите никакъв грим. За повечето продукти гъбите за гримиране са най-подходящият и най-лесен начин да приложите основата, но можете да използвате пръстите си или специална четка за нанасяне. Не забравяйте след края на деня хубаво да премахнете грима с тоалетно мляко или тоник. Така кожата Ви ще остане здрава и жизнена на следващия ден.

 

Как се поставя?

Може да го направите с малка гъбка, четка или с пръсти.

Започнете от челото с движения от горе на долу и след като покриете цялото лице внимателно се прелива зоната под челюстта. Препоръчително не очертавайте до ръба, защото така може да се отличи границата.

 

30мл

55,00 лв.
Oписание +

PERFECT TEINT

Защо да се доверите на този продукт? +

Ние от Brividi Cosmetics, следвайки неизменния стремеж на всеки човек към грижа за здравето и естествената красота предлагаме широка гама висококачествени козметични продукти защото вярваме, че всеки заслужава да се чувства добре в кожата си!

Нашата цел е да допринесем за запазването на здравето и естествената красота защото вярваме, че всеки носи красотата в себе си, просто понякога имаме нужда от малко вдъхновение от природата, за да я видим.

Радвайте се на живота като се грижите за вашата красота!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!