ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО

19,90 лв.
  • Марка: ARTDECO
  • Кат. номер:65302.3

SENSES  ASIAN SPA

 

YLANG YLANG & PATCHOULI  HYDRATING BODY LOTION

  

Лосион за тяло с подхранващо действие и екзотичен аромат.

 

SENSUAL BALANCE  е серия на ARTDECO, която ви предоставя моментите на вътрешно благополучие. Ин и Ян са противоположни сили, които заедно образуват едно цяло. Когато Ин и Ян са в баланс, има хармония между тялото и ума. Въз основа на този символ, Sensual Balance формулира продукти, връщащи вътрешния баланс и подобряващи благосъстоянето ни. Използваните компоненти - иланг-иланг и пачули, формират несравнима ароматна композиция, носеща тялото и ума заедно в чиста хармония. Цвeтовете на иланг-иланг зареждат със жизненост и изкусителен аромат за спокойствие и балансираност.

Пачули е съблазняващ афродизиак със сладък аромат.

 

Hydrating Body Lotion е хидратиращ лосион за тяло с екстракти от пачули и иланг-иланг, които му придават и екзотичния чувствен аромат. За една добре подхранена кожа с кадифена мекота и аромат-афродизиак.

 

Активни съставки:

Иланг-Иланг – Още от древността ароматът на иланг-иланг е считан за аромата на романтиката и любовта. Изключително чувствен и създаващ еуфория. Абсолютен афродизиак. Активните му съставки спомагат за намаляване на раздразненията и възстановяването на увредената кожа. Има тонизиращо и стимулиращо кръвообращението действие.  Подхранва клетките на кожата.

Пачули – Спомага за овлажняването на кожата и регенерирането на нови кожни клетки, като по този начин прави кожата здрава и млада.

 

Подходящ за: Всеки тип кожа

 

Начин на употреба: Нанесете с леки масажни движения върху кожата на тялото.

200мл. 

Oписание +

SENSUAL BALANCE

Защо да се доверите на този продукт? +

Ние от Brividi Cosmetics, следвайки неизменния стремеж на всеки човек към грижа за здравето и естествената красота предлагаме широка гама висококачествени козметични продукти защото вярваме, че всеки заслужава да се чувства добре в кожата си!

Нашата цел е да допринесем за запазването на здравето и естествената красота защото вярваме, че всеки носи красотата в себе си, просто понякога имаме нужда от малко вдъхновение от природата, за да я видим.

Радвайте се на живота като се грижите за вашата красота!